Restoran Härg
Soodustuse saamiseks palume esitada Placet Group krediitkaart enne ostu või teenuse eest tasumist.
Restoran on loodud aastal 2018 ning selle eestvedajateks on tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule. Restoran Härg on lihasõprade lemmik.
Restoranide Pull ja Härg eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid, värskelt pressitud mahlasid ja smuutisid. Loomulikult on tähtsal kohal parimad veinid ja ka muud joogid. Härjas kasutatakse toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Suur rõhk on ehtsal tulel – paljud road grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees. Restoranide üks firmaroogadest on Enn Tobrelutsu kuulus süte sees küpsetatud steik (dirty steak).
Lisaks suurepärasele köögile ja parimale toidule loovad restoranis hubase meeleolu ka õdus miljöö, hea muusika ja tõeliselt stiilne kaasaegne interjöör. Restorani on väga oodatud pered koos kõige pisematega, sest lastele on loodud eraldi põhjalik menüü. Samuti ei tasu taimetoidu sõpradel lasta end restorani nimest heidutada- roogade valikust leiab ka maitseküllaseid vegansõbralikke valikuid.
Restoran Härg asub Tallinna kesklinnas, ärikvartali ja tuiksoone vahetus läheduses, aadressil Maakri 21. Autoga tulijatele on parkimisvõimalusi nii lähedalasuvates parklates kui parkimismajades.
Ütle enne arve küsimust, et tasud Placet Group krediitkaardiga ning sulle kehtib soodushind -10% lõpparvest (v.a. alkohol).
Hinnaalandus -10%